Pages

utorok 28. októbra 2014

Fastfashion - áno, či nie?

Druhá káva dnes = druhý dnešný post. Pre zmenu prednáška z telesnej. Toto bude kratšie, viac obrázkov, viac rád.

Takže koma, nakupovať, alebo nenakupovať v Zare, HM, Bershke...? No, ak nepredávaš zbrane ako ******, nehustlíš alebo nie si povolaním syn, tak určite áno, lenže nie všetko. Určite si nekupuj Zara alloverprint tričká, ktoré sú 3 roky out, má ich každý a ešte z nich aj dostaneš rakovinu. O materiále pripomínajúcom PET fľašu ani radšej nepíšem. Za tú cenu si kúp radšej 3pack u Supreme, dajme tomu aj Palace, ak chceš basic tak niečo od AA, alebo pohľadaj menej známe značky. Stále platí pravidlo študuj, browsuj, pýtaj sa, mysli.

20e za PET fľašu s dizajnom z 2011? Ser na to.



OK, dúfam, že si pochopil a nemusím sa rozpisovať ďalej. Použi metódu zovšeobecnenia a uplatni ju aj inde. Prejdem radšej k druhej časti, a síce dajme tomu, že potrebuješ bundu na zimu, máš budget tak do 120, čo teda moc nie je, Alpha Inc. bomberu z Cali ktorá je teraz vo fasa akcii vo všetkých veľkostiach nechceš, tak zájdi do bershky, majú tam super parku, ktorá ani nevyzerá ako z bershky a má odzipsovacie vnútro, číže je fajn aj na jar. Ak odomňa kúpiš TRC bomber, kúpim si ju aj ja.

Oversized a detachable lining za 120? No nezober to.


Toto bol jeden z tých článkov, ktoré ťa dúfam posunú ďalej, schválne ti neprinášam všetko na podnose ale nechávam aj priestor na sebarealizáciu. Sám sa posunieš najďalej. Nezabudni sa vyjadriť v komentároch.


3 komentárov:

Tomas Szanyi povedal(a)...

Tvoj štýl písania ma tak baví :D

Unknown povedal(a)...

Teach me ghod

Unknown povedal(a)...

Čítam celý večer čo píšeš a stále ma to baví

Zverejnenie komentára