Pages

pondelok 13. októbra 2014

QuickTip #3 - Nič Nekupuj! Šetri!

     Tretia časť seriálu o tom, čo vieš momentálne vychytiť vo výpredajoch za super ceny bude iná. Dôvodom je to, že sa blížia dva pre všetkých fashionistov veľmi podstatné dátumy.

    Tým prvým je 6. november, kedy bude dropnutá kolekcia Alexandra Wanga x HM, no kde to bude ti nepoviem, lebo mi vyfúkneš tie najlepšie kúsky. Ak nie si dilo, vygoogliš a budeme obaja spokojní. Naozaj sa teraz neoplatí nič moc brať, pokiaľ samozrejme nemáš vreckové rovné priemernému platu. Výpredaje sú slabé jak swag sobotských fashionistov, dokopy tam nič nie je, treba počkať na ďalší pre náš zaujímavý dátum. ktorým je 28. november.

28. bude totižto takzvaný Black Friday - v skratke piatok po dni vďakyvzdania, kedy sú v USA najväčšie výpredaje, ktoré obvykle trvajú len 24 hodín, no od tohto sa pomaly upúšťa a zároveň sa do tejto akcie zapájajú aj pre nás dôležité európske shopy ako Caliroots, ASOS, TresBien, Size, skrátka skoro každý lepší shop. Slovensko je samozrejme pozadu, no viem, že Alza robí akciu, no to nie je fashion shop takže nás nezaujíma.

Zľavy dosahujú závratných čísel, kúpiť si bundu či boty na zimu koncom novembra v 60-70% zľave nie je nič výnimočné, preto si počkaj a zatiaľ šetri. Potom mi môžeš poďakovať.


0 komentárov:

Zverejnenie komentára